Tumma Vaalea
 
 

Tutustu vauhdikkaisiin elämyksiimme!

Polttarit + polttarivinkkejä + polttarit uusimaa + synttärit + juhlat

Ohessa ohjeita polttaritilaisuuksien järjestäjille:

1.SELVITÄ BUDJETTINNE

2.KATSO ELÄMYKSET- otsikkomme alta mahdolliset aktiviteetit ja KLIKKAA kuvatekstiä, niin pääset selostuksiin sekä hintoihin

3.laita VARAUSPYYNTÖKYSELYYN: pvm, valitut elämykset ja haluatteko ruokaa/saunan/yöpymisen jne.

4. Varaa reilusti aikaa Vauhtifarmilla oloon, sillä kevät ja kesä 2017 BAARI ON AUKI melkein joka pe ja la!

5. tai jos et jaksa kirjoittaa, niin soita suoraan Annelle: 040-512 2005

Huom! pidätämme oikeuden aikataulujen muutoksiin jos se päivän logistiikan kannalta on asiakkaalle ja meille järkevämpää! Eli sovittu järjestys elämyksille ei välttämättä mene niinkuin olimme sopineet tarjousvaiheessa!

Jokaiseen perinteiseen polttaripäivään kuuluu yksi, vain ja ainoastaan sankarille tarkoitettu kova juttu. Vauhtifarmin lahjaidea on varjoliitotandemlento tai ihmislinko. Tämän jännittävämpää toimintaa saa todella etsiä. Varjoliitimellä lentäminen on elämyksenä uskomaton kokemus, jota voidaan halutessa vielä tehostaa tekemällä kevyttä ilma-akroilua, jossa 4G:n voimat puristavat sankaria penkkiä vasten.

Polttarit tai yritysjuhlat onnistuvat parhaiten kun alkoholin nauttiminen aloitetaan vasta iltapäivällä ruokailun- tai saunan yhteydessä noin klo 16-17, muuten kaikki hyytyvät ennen kello kuutta. Missään nimessä ei kannata korkata heti aamusta. Farmille saa tuoda omat juomat, joten säästätte huiman summan rahaa muihin aktiviteetteihin. Toki farmilla on myös oma baari ja Nurmijärven pisin ja aurinkoisin kesäterassi, jossa alkoholiluvat ja parhaat BILEET kesälauantaisin!

Polttarit esimerkkiohjelma:

  • tukeva aamiainen kotona
  • aamulla sankarille tandemlennätys Hyvinkäällä
  • siirtyminen Vauhtifarmille
  • lounas farmin kesäterassilla huurteisen ääressä,
  • ihmislinkous koko porukalle, tai ainakin rohkeimmille
  • värikuulasota
  • farmin oma sauna, jossa iltapalaa halutessanne
  • takaisin baariin jossa bileet ovat jo käynnissä

Tämän jälkeen

Yöpyminen järjestyy näppärästi Armeijan teltassa tai remontoidussa vanhan navetan alakerrassa. Yöpymiset sis. maalaissaunojen rajoittamaton käyttö.

Huom! Teltassa on puulattia sekä paksut patjat, joten ihan askeettisinta yöpymistä se ei ole. Mikäli ette halua yöpyä, vielä ehtii baanalle vaikka Helsinkiin saakka. Toki välttämättä ei tarvitse lähteä mihinkään, sillä farmilla on aina bileet joka lauantai alkaen vapusta aina juhannukseen asti.

Päivän jälkilöylyt ovat taattu ja muisteltavaa riittää kiikkustuoliin saakka eikä polttarisankarin tarvitse hävetä :)