Tumma Vaalea
 
 

Tutustu vauhdikkaisiin elämyksiimme!

Polttarit + polttarit 2019 + polttarivinkkejä + polttarit uusimaa + synttärit + juhlat

Polttarit 2019. Kun laitat meiliä tai soitat niin varmista että sinulla on selvillä: BUDJETTI, pvm, hlömäärä, elämykset, saunat, illanvietot jne.? Varaa aikaa myös ihanalle kesäterassille ja lauantai-bileille!

Ohessa fiiliskuvia paikastamme:

https://www.kokousfarmi.fi/kuvagalleria/

 

VAUHTIFARMI VALITTIIN VUODEN 2017 parhaaksi POLTTARIPAIKAKSI HÄÄMESSUILLA. Tervetuloa testaamaan pitääkö se paikkansa :) 

 

Ohessa ohjeita polttaritilaisuuksien järjestäjille:

1.SELVITÄ BUDJETTINNE (Farmilta löytyy joka budjetille jotakin eli ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva ohjelma)

2.KATSO ELÄMYKSET- otsikkomme alta mahdolliset aktiviteetit ja KLIKKAA kuvatekstiä, niin pääset selostuksiin sekä hintoihin

3.laita VARAUSPYYNTÖKYSELYYN: pvm, budjetti, hlömäärä, valitut elämykset ja haluatteko ruokaa/saunan/yöpymisen jne.

4. Varaa reilusti aikaa Vauhtifarmilla oloon, sillä kevät ja kesä 2018 BAARI ON AUKI melkein joka pe ja la!

5. tai jos et jaksa kirjoittaa, niin soita suoraan Annelle: 040-512 2005

Huom! pidätämme oikeuden aikataulujen muutoksiin jos se päivän logistiikan kannalta on asiakkaalle ja meille järkevämpää! 

Esim. 1 (koko päivän ohjelma)

-Sankarin varjoliitolennätys

-luonas

-jousiammunta

-army-rata

-paintball

-edustussaunat / yöpyminen

-farmin baari auki (vahvistuu samalla viikolla)

esim. 2 (puolen päivän ohjelma)

-sankarille ihmislinko

-maalaisrace

-vaijeriliuku

-lounas tai iltaruoka + terasilla nautiskelu

 + Lukuisia muita kombinaatioita!

 

Jokaiseen perinteiseen polttaripäivään kuuluu yksi, vain ja ainoastaan sankarille tarkoitettu kova juttu. Vauhtifarmin lahjaidea on varjoliitotandemlento tai ihmislinko. Tämän jännittävämpää toimintaa saa todella etsiä. Varjoliitimellä lentäminen on elämyksenä uskomaton kokemus, jota voidaan halutessa vielä tehostaa tekemällä kevyttä ilma-akroilua, jossa 4G:n voimat puristavat sankaria penkkiä vasten.

Farmille saa tuoda omat juomat ulkotiloihin ja yöpymispaikkoihin, joten säästätte huiman summan rahaa muihin aktiviteetteihin. Toki farmilla on myös oma baari ja Nurmijärven pisin (36m pitkä) ja aurinkoisin kesäterassi, jossa alkoholiluvat ja parhaat BILEET kesälauantaisin!

Yöpymiset:

Yöpyminen järjestyy näppärästi Armeijan komentoteltassa, jossa lattia ja paksut patjat tai remontoidussa navetan alakerrassa. Yöpymiset sis. maalaispuusaunojen rajoittamattoman käytön.

Huom! Teltassa on puulattia sekä paksut patjat, joten ihan askeettisinta yöpymistä se ei ole. Mikäli ette halua yöpyä, vielä ehtii baanalle vaikka Helsinkiin saakka. Toki välttämättä ei tarvitse lähteä mihinkään, sillä farmilla on aina bileet joka lauantai alkaen vapusta aina juhannukseen asti.

Päivän jälkilöylyt ovat taattu ja muisteltavaa riittää kiikkustuoliin saakka eikä polttarisankarin tarvitse hävetä :)