Tumma Vaalea
 
 

Tutustu vauhdikkaisiin elämyksiimme!

MAALAISLÖNTYSTELY TAI VAUHDIKAS MAALAISRACE

MAALAISRACE:

Teille räätälöidään tiimikisa, jossa käytte eri rasteilla oman joukkueenne kanssa. Tähän tulee lisätä omaan firmaanne tai polttarisankariinne kohdistuvia kysymyksiä tai tietovisaa, jolloin race personoituu teidän ryhmälle paremmin. Rasteja on noin 10 kpl ja 5 kpl pitäisi vähintään tulla teiltä.

Tässä tehtävässä tarvitaan tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta, kekseliäisyyttä ja paljon mukavaa leikkimieltä. Racen pituus räätälöidään toivomusten ja henkilömäärän mukaan ja suoritetaan 2-10 hengen joukkueissa.  Suosituspituus 1-2h. Race voidaan tehdä ns. kilpailuhenkisesti, jolloin siinä juostaan tai sitten reippaasti kävellen.  Paras joukkue voittakoon!

 

MAALAISLÖNTYSTELY:

Fiilistele oman tiimisi kanssa rennosti luonnossa kävellen. Tehkä- matkalla vihta, kukkaseppele, käpylehmä tms. Tuoksutelkaa luontoa ja havainnoikaa ympärillä olevia kasveja jne. Kiire ei ole mihinkään, vaan tarkoitus omn rauhoittua ja antaa hermojen levätä. Voimme laittaa teille 5-10 rastia, joissa on joitain pieniä tehtäviä, lintujen tunnistusta, vanhojen esineiden tunnistusta, tikanheittioa tms.

Tässä ei kisailla, vaan löntystellään ja nautitaan yhdessäolosta sekä luonnosta. 

Pyydä tarjous!