Tumma Vaalea
 
 

Tutustu vauhdikkaisiin elämyksiimme!

LAUANTAIBILEET

Vauhtifarmin uusi baari ja 131m2 kesäterassi avattiin jo kaudelle 2017. Olemme auki (myös niille ketkä eivät ole tilausasiakkaita) joka lauantai aina Juhannukseeen saakka. Farmilla on perinteisesti paljon polttariporukoita lauantaisin, joskus jopa 150-200 ihmistä samaan aikaan eri ryhmissä. Nyt myös paikkakuntalaiset voivat osallistua näihin bileisiin. Luvassa on bändi-iltoja etc. Oluthanat aukeavat klo 12 ja aurinko paistaa terassille aina klo 18-19 asti.

Tervetuloa Nurmijärven vauhdikkaimpiin bileisiin!

 

Lisätietoa tiloista

Vauhtifarmin baari/juhlasali/kesäterassi/saunakompleksi on mitä mainioin paikka järjestää bileitä. Tarvittaessa saamme koko rakennuksen 600m2 käyttöön, joten porukkaa mahtuu todella paljon. Toki jos ryhmä on pienempi, voimme ottaa käyttöön vain tiettyjä osia, jotta tunnelma olisi tiiviimpää.

Voimme järjestää eri teemamusiikkialueita ympäri rakennusta. Esim. alakerran saunan oleskelutiloihin saamme karaoke-clubin tai chillout paikan jossa soi cool jazz. Juhlasalissa voi järjestää kaikki ruokailut ja illaksi sen muuntuu discoksi tanssilattioineen ja valoineen päivineen. Baarissa voi soida rokki tai vaikka suomi-pop. Terasseilla oma musiikkinsa.

Hieno baaritiski, ammattibaarimikon kera, tarjoilee maittavat drinksut isommallekin porukalle. Paikassa on luonnollisesti A-luvat. Suuri teollisuuskeittiö valmistaa herkulliset ruuat koko porukalle.

Ulos voimme järjestää kaikenlaista ohjelmaa tarvittaessa. Ihmislinko on aina kova juttu! Syntymäpäiväsankarille saamme vaikka kunnialaukauksen ammuttuna mustaruutitykillä. Se on perinteisesti ollut aina kylän suurin pamaus Uutenavuotena.

Tilat ovat hyvin muunneltavat, joten erilaiset teemajuhlat onnistuvat mainiosti.

Kysykää rohkeasti tarjousta!