Tumma Vaalea
 
 

Get to know our wide range of exciting adventures!

JOOGA + ASAHI + MUSIIKKI

Jore Marjaranta on laulaja, koulutettu joogaohjaaja sekä Asahi-ohjaaja. 

ASAHI 
on terveysliikuntamuoto, jonka ovat kehittäneet suomalaiset huippuasiantuntijat. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa. Se auttaa kohentamaan ja ylläpitämään terveyttä ja elämänlaatua. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hengityksen tahdissa seisaaltaan. 

Jore käyttää Asahia myös joskus joogaa ohjatessa, sillä Asahi 1 tason lämmittävä vaikutus koko kehoon antaa hyvän valmiuden joogan vaativiinkin asentoihin. Asahi rauhoittaa mielen nopeasti ja poistaa turhat ajatukset ja auttaa keskittymään kehon ja mielen yhteistyöhön.

Laulajan ammatissa Asahi auttaa keskittymään esiintymiseen sekä vähentää tilanteen tuomaa jännittämistä ja pitää lauluääneni hyvässä kunnossa. Asahi on ystävä, joka kulkee aina mukana, mitään välineitä ei tarvita.

JOOGA
Joren on käynyt Hathajooga-ohjaajan 200 tunnin Yoga Alliancen sertifioidun koulutuksen vuonna 2011 Coloradossa USA:ssa.

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista ja on monien nykyaikaisten joogasuuntauksien perusta. Harjoituksissa korostuu oikeanlainen hengitystekniikka, kehonhallinta sekä mielenrauha.

Joogaa Jore on harrastanut yli kymmenen vuotta ja ohjaajana hän on toiminut vuodesta 2012 lähtien.

MUSIIKKI
Jore olen ollut 25 vuotta mm Leningrad Cowboys ja Guitar Slingers- yhtyeissä. Vuodesta 2000 lähtien hän on ollut soolouralla ja julkaissut 5 pitkäsoittoa ja yhden kokoelmalevyn. Tunnetuimpia lauluja ovat mm ”Haaveet Kaatuu” musiikkia elokuvasta Pahat Pojat sekä ”Miten pelko lähtee” elokuvasta Minä ja Morrison. Hän julkaisi tammikuussa uuden laulun ja uusi albumi nimeltään ”IV" julkaistaan huhtikuussa 2015.

ESIMERKKIPÄIVÄ Joren kanssa: omatoiminen kokous + lounas + ip:llä Joren siivittämä 30min elämänkerta. Soittoa kahvittelun lomassa ja elämysosuutena vielä Jooga.

Hinta räätälöidään tapahtuman pituuden ja luonteen mukaan, joten kysy tarjousta!