Tumma Vaalea
 
 

Get to know our wide range of exciting adventures!

RUMPUELÄMYS+RENTOUTUS

 

Anna ikiaikaisen rummun vaikuttaa!

Rumpu on tiettävästi maailman vanhin soitin yhdessä huilun kanssa. Rumpua on ollut monessa kulttuurissa osana yhteisön arkea, elämistä, elämän jatkumoa ja osana hyvinvointia, niin yksilö kun ryhmätasolla. Rummussa voi olla nähtävissä ja koettavissa koko maailmankaikkeus. Yhtälailla rumpu on ollut erityinen väline vain asiaan vihkiytyneen tietäjän ja parantajan käyttämänä. Rummun käyttö nykyäänkin tulee olla rumpua arvostavaa ja kunnioittavaa, jotta sen kanssa työskentely tuottaa eheyttävää energiaa ja kaikkia palvelevaa lopputulosta. 

Rumpua voi hyvin kuvata sielun ratsuksi. Rummun sointi on mieltä, tunteita ja kehoa harmonisoiva, lempeää rentoutumista rytmien roihuessa kehossa ja mielessä. Rummun tahdissa voi myös matkustaa omaan sisäiseen luovuuteensa ja herätellä mielikuviensa suuria mahdollisuuksia. Rummutus on osa luontoyhteyttä, ikiaikaisia rytmejä rentoutuen tai villisti tanssien.

 

Rummutusta voidaan toteuttaa yksilöhoitona/toteutuksena tai isommalle porukalle samalla kertaa. Jokainen osallistuja voi olla halutessaan kuulija, kokija tai osallistua aktiivisesti yhteiseen toteutukseen. Olla luomassa yhteistä ikiaikaista kokemusta!

 

Rumpu värähtelee matalia ääniä ja rummun sointitaajuus vaikuttaa näin rentouttavasti ja kokonaisvaltaisesti rummutettavalle. Ääniaallot kulkevat koko kehossa solutasolle asti. Värähtely hieroo kehoa samalla, kun mieli rentoutuu tai halutessamme voimme luoda yhteyden luovaan mielikuvien maailmaan. Rumpuhoito vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, tasapainottaa kehon energiakeskuksia ja mahdollistaa meitä kuuntelemaan sisäistä itseämme.

Rummutus sopii kaikille ja on elämyksellinen kokemus arkipäivän riennoksi tai juhlan kruunuksi.

Rummutuksen kesto on sovittavissa 15 min - 1,5 h. Kysy tarjousta!