Tumma Vaalea
 
 

Get to know our wide range of exciting adventures!

VARJOLIITO / PARAGLIDING

Varjoliito on helpoin, hauskin ja ehdottomasti aidoin tapa lentää. Millään muulla lentolaitteella et pääse näin lähelle aitoa vapauden tunnetta, tunnetta jota vain kotkat ja haukat ja muut linnut ovat kokeneet ennen meitä. Vauhtifarmi tarjoaa asiakkailleen tandemlentoja yhdessä kokeneen pilotin kanssa. Lento on mahtava kokemus ja loistava lahjaidea päivänsankarille.

Varjoliito sankarilennätys: Hinta 225€

Hinta sisältää lennätyksen, jonka pituus riippuu päivän kelistä (n. 10-30min)

Kuvaus erikseen sovittaessa 30€ tai paikan päältä 35€.

Päivä varjoliitäjänä 2-15 hlön ryhmille: Hinta 390€/hlö (kts. lisätiedot alla)

Elämyslahjojen lahjakortti: Jos olet saanut lahjakortin, niin koodi tulee ilmoittaa meille ASAP. Näinollen varmistat itsellesi lentoajan, vaikka lahjakortti menisikin vanhaksi. koodit: info@vauhtifarmi.fi

Polttarisankarit saavat erityisen mieleenpainuvat kyyditykset wink

Lennolla on säävaraus. Sateisen kelin sattuessa annamme lahjakortin (voimassa 1 v.) tai vaihdamme lennon johonkin muuhun Vauhtifarmin aktiviteettiin. (emme palauta rahoja). Jos perutte viime tingassa (24 tuntia ennen) varatun lennätysajan, niin veloitamme uudesta lennätyksesta 100€ lisää. Ja vain lääkärintodistuksella voidaan aikaa siirtää tunnemmaksi.

Ohessa muut aktiviteetit, joista voitte valita:

  • army-rata
  • ihmislinko
  • jousiammunta
  • vaijeriliuku
  • itsepuolustus
  • paintball (hintojen erotus tulee maksaa erikseen)

Matkustajan maksimipaino on 110kg. Lennätys suoritetaan pääsääntöisesti lähellä Vauhtifarmia eli Nummenpäässä tai Hyvinkään lentokentällä. kts. lisätiedot sijainnista yhteystiedoistamme. Muutoksiakin saattaa toki tulla. Päivän ohjelma olisi hyvä aloittaa lennätyksellä, sillä siinä on nollatoleranssi. Lennätyksen jälkeen kannattaa suunnata Vauhtifarmille, jotta koko porukka saa yhteistä tekemistä.

ps. jos lentämisestä innostuu kovasti, voi meillä suorittaa myös lentolupakirjan. Vauhtifarmin Ari on Suomen kokenein pilotti ja luotsaa sinut ja ystäväsi lajin pariin!

PÄIVÄ VARJOLIITÄJÄNÄ: yrityksille tai kaveriporukalle jotain sellaista mitä ette ole koskaan ennen kokeneet. Kerää 2-15hlön porukka ja tilaa elämys, joka on vailla vertaa. Päivän pituus n. 6h ja siinä käydään läpi tarvittava määrä teoriaa, liitimen starttiharjoittelua ja maakäsittelyharjoituksia. Päivän tarkoitus on tutustuttaa sinut lajiin ja antaa konkreettista tuntumaa mitä lentäjänä pääset kokemaan. Kurssi sisältää myös lounaspaketin. Kelien salliessa pääset jopa lentämään! Paketteja voidaan jopa räätälöidä, kysy näistä lisää!

Varustuksena ulkovaatteet ja nilkkaa tukevat kengät. 

Vaatimuksena hyvä fyysinen kunto ja ikärajana 12-70v. 

Lisätiedot: vauhtifarmi.fi

TERVETULOA!