Tumma Vaalea
 
 

Get to know our wide range of exciting adventures!

SAUNAT

Suosittelemme Vauhtifarmin omien saunojen ja majoitusten käyttöä logistisista syistä. 

Vuokraamme omia saunoja ja majoitustilojamme myös viikolla su-pe, joten kysy rohkeasti onko vapaata!

 

FARMIN SAUNAT

Uudet edustussaunat:

Iso n. 20-30 hengelle, 6 suihkua

pieni n. 10-15 hengelle, 4 suihkua

saunojen oleskelutilat mahdollisuus yhdistää, joten sopii erinomaisesti isolle ryhmälle ja yritysten mies/naisryhmille sekä polttariporukoille.

Tiloissa mahdollisuus pitää myös kokouksia, coctail tilaisuuksia jne. käytössä isot terassialueet oleskelutilan edessä. Saunojen hinta 100€/h/sauna max 20hlöä, ylimenevät 10€hlö.

Hinta sis. pyyhkeet, pefletit, aineet, hiustenkuivaimet jne.

Saunalle saat tilattu helposti myös ruokaa: kts ruokakuvakkeemme tai räätälöidään teille oma menu :) 

Jos haluatte tuoda omat makkarat ja grillata kaasugrillllä, niin vuokra kaasulle on 50€. (Muistathan sulkea kaasuhanan käytön jälkeen)

Sauna 1A + Armeijan komentotelttamajoitus (teltassa lattia ja paksut patjat)
Pienen lammen rannalla omassa pihapiirissä 8 hengen vaatimaton puusauna, jossa mukava terassilattia sekä polyrottinki- ja hirsikalusteet. Nykyään terassilla on iso puukatos (eli kuva ei ihan täsmää) Saunalla voi grillata ja nauttia omia juomia. Saunalle saa myös tilattua farmin ruokavalikoimasta iltapalaa.

Hinta 400€/vrk koko porukalta (max. 15hlöä)

Omat makuupussit mukaan!

Sauna 1B + NAVETAN RETROHENKINEN MAJOITUS
Pienen lammen rannalla pellon laidalla 8 hengen vaatimaton puusauna, jossa mahdollisuus peseytyä pelin jälkeen. Saunalla voi grillata ja nauttia omia juomia. Saunalle saa myös tilattua farmin ruokavalikoimasta iltapalaa.

Hinta 400€/vrk koko porukalta. Kapasiteetti n. 15hlöä siskonpetimeiningillä:)

Omat makuupussit mukaan!

Sauna 1C  Farmilla mahdollisuus myös armeijan saunatelttaan. Saunaan mahtuu kerrallaan. n. 4-6 henkilöä. Saunateltan yhteyteen on mahdollisuus tilata sissiteltta tai komentoteltta yöpymistä varten + pieniä 1-2hlön mökkejä. Omat makuualustat ja makuupussit mukaan! Teltta ja sauna tulee kasata ja purkaa itse. Sopii myös ohjelmanumeroksi. Hinta 400€/vrk.